Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu
tr  fr 

Doçent Doktor Aylin Özbek ile "Triple-P Olumlu Anne-babalık Eğitimi" Tamamlandı


Karşıyaka Piri Reis Okullarında, velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Öğretim Üyesi Doçent Doktor Aylin Özbek ile üç seans süren "Triple-P Olumlu Anne-babalık Eğitimleri"nin 3. ve son oturumu gerçekleşti.
   Üçüncü programda "duygusal dayanıklı çocuklar yetiştirmek" konusunun işlendiği eğitimde, günlük yaşamdaki streslerle baş edebilme ve önemli durumların çocuklarımıza nasıl anlatılabileceği konusu davranış örneklemeleri ve çözüm yolları ile paylaşıldı.
   Velilerimizin verdiği örnekler ile vaka incelemeleri de yapılan eğitimler velilerimizden gelen soru-cevaplar ile oldukça aktif biçimde tamamlandı. 
   Doçent Doktor Sayın Aylin Özbek'in eğitimlerin gelirini EÇEV'e bağışlayarak, üç öğrencinin birer yıllık tüm eğitim-öğretim masraflarının karşılanması ile sona eren seminerler dizisi velilerimizin yoğun katılımı ile tamamlandı.
    Eğitime katılan velilerimize, öğretmenlerimize, bu seminerleri bizlere veren ve verdiği eğitimler dizisini bir sosyal sorumluluk projesi ile tamamlayan Doçent Doktor Sayın Aylin Özbek'e teşekkür ederiz.

    +90 232 362 47 48 (PBX)