Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu
tr  fr 

Piri Reisliler World Scholar's Cup'a Damgasını Vurdu


Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında kurulan World Scholar's Cup Kulübümüzün öğrencileri    7-8 Mart tarihlerinde düzenlenen dünyanın en büyük münazara organizasyonu World Scholar’s Cup bölge turnuvasında yarışarak elde ettikleri büyük başarı ile turnuvaya imzalarını attılar.
  İlk yabancı dili İngilizce olan okullar arasında ikinci yabancı dili İngilizce olarak yarışan tek okul olan Karşıyaka Piri Reis öğrencileri, oluşturdukları 6 takım (18 öğrencimiz) ile 40 takım ve 120 öğrenci ile yarıştılar.
  Team Debate,Scholar’s Bowl,Collaborative Writing ve Scholar’s Challenge  etaplarında hem bireysel hem de takım olarak yarışan öğrencilerimiz, bu etaplar sonucunda birçok bireysel  başarı ve takım başarısı elde ettiler. Tüm etaplar sonucunda okulumuz takımlarından Nursu Gür, Ada Deniz Duransoy ve Bade Lal Akman’ dan oluşan takımımız 40 okul arasından 2. , Bahar Yoleri, Eliz Kolat, Emre Dikmelik'den oluşan takımımız 7. ,Ömer Örgev, Beyza Özbaran, Alin Aşım'dan oluşan takımımız ise 10. olmuştur.     
  İlk on takım arasında Piri Reis Okullarının üç takımı yer alırken tüm etaplar sonucunda yapılan değerlendirmede bireysel olarak 120 öğrenci arasında Nursu Gür 1., Bahar Yoleri 2., Ada Deniz Duransoy 6., Meltem Acet 11., Defne Asenaoktar 18., Beyza Özbaran 20. olmaya hak kazanmışlardır.Eliz Kolat da ilk 20 dışında açıklanan 5 onur öğrencisi arasında yer almıştır. Yarışma sonuçlarının detayları World Scholar’s Cup sitesinde yer almaktadır.
  İkinci yabancı dilleri ile ilk yabancı dili İngilizce olan okullar arasında yarışarak okulumuzu temsil eden, çok önemli başarılara imza atan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, Malezya'da yapılacak finallerde başarılar diliyoruz.

    +90 232 362 47 48 (PBX)