Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulu
tr  fr 

Öğretmenlerimiz “Dijital Çağın Sosyal Beyinleri” Seminerine Katıldılar


 Öğretmenlerimiz, Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen ve İzmir Üniversitesinde gerçekleştirilen  “Dijital Çağın Sosyal Beyinleri” konulu seminere katıldılar.  
   Soner YILDIRIM ve Serkan KARAİSMALOĞLU tarafından verilen ve Özel Piri Reis Okulları Genel Müdürü Ali PİR ve Sınıf Öğretmenlerimiz Nurdan KORUYUCU, Ece BAŞTÜRK, Gülay ÖZEĞRİLMEZ, Banu DİNÇEL, Begüm ÖZTAŞ, Fehmiye ÇALIK, Hande İLALAN, Kübra ÜNVER, Sevgi ERCAN, Övgü UZUNOĞLU, Selin Gökçe BOZ, Ayşın KOCATOROS’un katıldığı seminerde, dijital çağın sunduğu yeniliklerin öğrenme becerileri üzerindeki etkileri vurgulandı.
    Seminerde, dijital çağın bir getirisi olan sosyal ağların ne zaman, ne sıklıkta kullanıldığı ve dijital teknolojiye çok alışkın olan, bu teknolojiyi yoğun kullanan öğrencilere daha faydalı olabilmek için hangi yolların izlenmesi gerektiği tartışıldı, konuyla ilgili çeşitli bilgiler alındı.
    Aynı zamanda beynin farklı çalışma prensipleriyle farklı öğrenme becerileri arasındaki ilişkinin altının da çizildiği eğlenceli seminerden öğretmenlerimiz yeni tecrübelerle döndüler.

    +90 232 236 77 41 (PBX)